Ta ledelsen for kjønnsbalanse og mangfold i forskning!

(Illustrasjonsbilde: iStockphoto)

Kif-komiteen og SINTEF arrangerer webinar 21. august kl. 12.00–13.15. Velkommen!

Meld deg på her 

Tema

En ledelse som tar ansvar og viser støtte er avgjørende for å lykkes med arbeidet for kjønnsbalanse og mangfold i forskning. For å oppnå både kulturelle og strukturelle endringer ved institusjonene, må arbeidet med kjønnsbalanse og mangfold forankres i ledelsen. Dette er velkjent kunnskap for alle som arbeider med denne tematikken, men hvordan gjøres det?

Komité for kjønnsbalanse og mangfold i forskning (Kif-komiteen) og SINTEF inviterer til webinar med to av innlederne fra programmet til den planlagte Nettverkskonferansen 2020, som ble avlyst i mars på grunn av koronapandemien.

Webinaret passer for: Ledere på ulike nivåer, personer med ansvar for lederutvikling på universiteter/høgskoler/forskningsinstitutter, fagpersoner/rådgivere med ansvar for likestilling og mangfold og andre interesserte.

Program

Curt Rice, rektor ved OsloMet og leder for Kif-komiteen. (Foto: Benjamin A. Ward/OsloMet)

Velkommen ved leder for Kif-komiteen, Curt Rice.

Laura E. Mercer Traavik, førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania. (Foto: BI)

Fryktløs ledelse for mangfold og likestilling! Innlegg ved førsteamanuensis Laura E. Mercer Traavik, Høyskolen Kristiania.

Eva Sophia Myers, leder for Gender Equality Team ved Syddansk Universitet. (Photo:SDU)

Engasjerte toppledere – forutsetning for å skape endring i en hel organisasjon. Innlegg ved leder for Gender Equality Team ved Syddansk Universitet, Eva Sophia Myers.

Tove Håpnes, etikkombud på SINTEF. (Foto: Sintef)

Avsluttende diskusjon. Kort innlegg ved etikkombud på SINTEF, Tove Håpnes.

Praktisk

Når: 21. august kl. 12.00–13.15
Påmelding: Meld deg på her 
Påmeldingsfrist: 19. august
Hvor: Webinar

Lenke blir sendt etter påmelding.
Webinaret er gratis og åpent for alle. Velkommen!

Presentasjoner fra webinaret

Presentasjonen til Laura E. Mercer Traavik, førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania: Fryktløs ledelse for mangfold og likestilling!

Presentasjonen til Eva Sophia Myers, leder for Gender Equality Team ved Syddansk Universitet: Engagerede topledere – en forudsætning for at skabe langvarige  organisationsændringer